Porovnanie oceňovania v účtovníctve do 31. decembra 2015 a od 1. januára 2016 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Oceňovacie veličiny a zmeny v ich existencii a definíciách v zákone o účtovníctve. Reálna hodnota a jej zmeny v zákone o účtovníctve. Spôsoby oceňovania majetku a záväzkov upravené v par. 25 zákona o účtovníctve.