Osobitosti účtovania a vykazovania v mikro účtovných jednotkách - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Prehľad vývoja právnej úpravy účtovníctva súvisiacej s mikro účtovnými jednotkami. Špecifické účtovné prípady, ktoré musia účtovať mikro účtovné jednotky po zatriedení do veľkostnej skupiny mikro účtovných jednotiek. Prezentácia informácií z účtovníctva v účtovnej závierke mikro účtovných jednotiek.