Zdaňovanie finančných a vecných výhier fyzických osôb - Máziková, Katarína
Klasifikácia výhier a cien podľa zákona o dani z príjmov. Oslobodenie výhier a cien od dane z príjmov fyzických osôb. Zdaňovanie finančných a vecných výhier fyzických osôb. Ilustračné príklady.