Dynamizujúce prvky mladých rýchlo rastúcich podnikov – gaziel a existencia týchto podnikov v Slovenskej republike - Bažó, Ladislav, 1980-
Identifikácia faktorov, ktoré dynamizujú rast podnikov, osobitne gaziel a taktiež poukázať na existenciu týchto podnikov v podmienkach Slovenska. Existencia týchto podnikov v jednotlivých odvetviach ekonomiky Slovenska.