Centralizácia v treasury manažmente: súčasný stav na Slovensku v kontexte zakladania centier podnikového treasury - Šarkanová, Beata
Pojem treasury manažment. Organizácia treasury manažmentu v rámci nadnárodných spoločností. Kritériá ovplyvňujúce treasury center nadnárodných spoločností. Súčasná situácia z hľadiska zakladania centier podnikového treasury nadnárodných spoločností v Slovenskej republike. Finančné centrá zdieľaných služieb pôsobiace na Slovensku.