Coworking ako platforma inovatívnych profesionálov a rýchle rastúcich firiem - Benešová, Dana, 1958-
Identifikovanie podstaty a obsahu coworkingu, dynamika a vývoj coworkingu ako platformy inovatívnych profesionálov a rýchlo rastúcich firiem – gaziel. Coworking, ako nový fenomén, ponúka prácu vo flexibilnej organizácii so vzťahmi založenými na výmene poznatkov, skúsenostiach a spolupráci nezávislých odborníkov i firiem.