Výskum minerálnych prameňov v Kúpeľoch Červený Kláštor – Smerdžonka - Eliašová, Darina
Charakteristika historických a súčasných zdrojov odkazujúca sa na hydrologický výskum a analýzy minerálnych prameňov v Kúpeľoch Červený Kláštor – Smerdžonka a využitie prírodných liečivých vôd pre potreby kúpeľníctva a kúpeľného cestovného ruchu. Kúpele v roku 2012 obnovili svoju činnosť po splnení zákonných predpisov, ktorými sa prírodné liečivé zdroje vo forme prírodných minerálnych vôd uznávajú za liečivé a lokalita získava štatút kúpeľného miesta.