Návrh na vylepšenie dizertačnej práce zameranej na transfer vynálezu - Kubík, Peter, 1978-
Posudzovanie jednotlivých zlepšovateľských návrhov, patentov a vynálezov je veľmi náročný proces. V spoločnostiach, ktoré majú snahu o neustále inovácie je začiatok podania návrhu zásadný. Pokračovanie tohto procesu spočíva v preskúmaní tohto návrhu z hľadiska jeho reálnosti, náročnosti a času. V prípade kladného posúdenia zlepšovateľského návrhu sa dohliada na sledovanie jeho overenia v podmienkach reálneho výrobného alebo iného podnikového procesu. Doktorandi majú viacero možností ako vylepšiť svoju dizertačnú prácu na tému vynálezov, patentov a inovácii. V súčasnosti existujú viaceré metódy ako pracovať s informáciami pre tvorbu vynálezu, patentu alebo zlepšovacieho návrhu.