Technical efficiency of sanatoriums in Slovak Republic - Lacko, Roman, 1988-
Metóda DEA pri analýze technickej efektívnosti hospitalizačných zariadení. Ukazovatele analýzy: počet doktorov, počet sestier, iný personál (počet), náklady na lôžko, počet lôžok, počet hospitalizácií a počet pacientov. Analýza pre päť typov sanatórií.