Najdôležitejšie úpravy v zdaňovaní fyzických osôb od 1.1.2016 - Brnová, Miroslava
Hlavné zmeny, ktoré ovplyvňujú zdanenie príjmov od 1.1.2016, boli upravené novelou zákona č. 253/2015 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Najdôležitejšie zmeny v zdaňovaní fyzických osôb nastali v oblasti cenných papierov a investičných služieb, príjmov plynúcich podľa autorského zákona a oslobodenia sociálnej výpomoci z dôvodu živelných udalostí a hmotnej núdze.