Domáca produkcia ako prostriedok napĺňania potrieb nízkopríjmových domácností - Kopaničová, Janka, 1979-
Produkčné aktivity, služby a starostlivosť o domácnosť, ktoré domácnosti následne realizujú ako predmet susedskej výmeny alebo predaja. Výsledky štúdie, ktorej cieľom bolo odhaliť špecifiká spotrebiteľského správania nízkopríjmových domácností.