Pojmové mapovanie ako jedna z možností efektívneho a zmysluplného učenia (sa) - Kucharová, Jana, 1981-
Charakteristika metódy pojmového mapovania. Charakteristika pojmovej mapy. Návrh možností využitia metódy pojmového mapovania vo vyučovaní cudzích jazykov (na príklade nemeckého jazyka). Aplikácia metódy pojmového mapovania na vyučovacích hodinách nemeckého jazyka a hudobnej výchovy.