Nové príležitosti pre inovatívne podniky ako reakcia na starnutie populácie - Matušovičová, Monika, 1967-
Identifikovanie oblastí potenciálneho rozvoja trhu seniorov a zároveň analyzovanie a zhodnotenie možností a príležitostí, ktoré budú vznikať v spoločnostiach so zmenenou demografickou štruktúrou. Zmena vzorov spotrebiteľského správania staršej populácie, či vznikajúcich podnikateľských príležitostí.