<The> Integrated design process and its principles - Hrubý, Karol
Integrované projektovanie poskytuje prostriedky na objavovanie a zavádzanie princípov dlhodobo udržateľného efektívneho projektovania vzhľadom na finančné a časové plánovanie. Vychádza z multidisciplinarity a spolupracujúceho tímu ktorého členovia vytvárajú rozhodnutia spoločne na základe zdieľanej vízie a holistického chápania projektu. Na tom je postavený projekt zohľadňujúci celý životný cyklus, od predbežného návrhu až po uvedenie do prevádzky. Princípy a stratégie procesu integrovaného projektovania, predovšetkým pre manažérov so záujmom o poznatky z oblasti riadenia procesov.