Využívanie odpadov vznikajúcich v potravinárskom priemysle pri spracovaní poľnohospodárskych produktov - Mellen, Martin
Odpady ako vedľajší produkt a ich využitie v priemysle spracovania produktov ovocinárskej a zeleninárskej výroby, v cukrovarníckom priemysle, škrobárenskom priemysle, či farmaceutickom priemysle.