Pozícia a rola klienta (pacienta) v ekonomike zdravia, východiská marketingu v oblastiach starostlivosti o zdravie - Oreský, Milan, 1956-
Teoretický základ zameraný na formuláciu východísk marketingu starostlivosti o zdravie, ktorý je založený na vymedzení pozície pacienta v ekonomike zdravia. Aktuálne východiská chápania marketingu zdravia alebo marketingu v oblastiach starostlivosti o zdravie. Základé názory na ekonomiku zdravia.