Marketingový výskum pre manažérske rozhodovanie - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Charakteristika marketingového výskumného systému. Manažérske rozhodovanie. Význam marketingového výskumu pre manažérske rozhodovanie. Aplikácia metód marketingového výskumu. Výskum pozorovaním a prieskumom realizovaný v podniku Auto - technop.