Some Issues of Fuzzy Querying in Relational Databases - Hudec, Miroslav, 1969-
Charakteristika otázok flexibilných databáz. Tvorba adekvátnych fuzzy súborov pre dotazy. Kalkulácia stupňa zhody. Problém prázdnych a nadmerných odpovedí. Efekty fuzzy logiky vo flexibilnom dotazovaní.