Internationalization of Central and Eastern European Companies - Theory and Its Implications in the Slovak IT Sector - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Internacionalizácia podnikov - model Uppsala pre podniky SVE a prístup na základe zdrojov podniku. INV (international new venture) teória a jej podskupiny. Prípadová štúdia pre slovenské podniky aSc, ESET, Sygic a WebSupport.