Starnutie populácie Slovenska a výzvy pre cestovný ruch - Pachingerová, Mária
Charakteristika starnutia populácie, kvantifikácia trendov starnutia populácie v EÚ a na Slovensku, kauzalita starnutia populácie, špecifikácia objektívnych a subjektívnych nárokov seniorov na cestovný ruch a identifikácia možností uspokojovania potrieb seniorov po cestovnom ruchu.