Analýza e-obchodov na slovenskom trhu - Potisková, Ingrid
Odpovede na otázky ako vyzerá typické nakupovanie cez internet. Ako často a čo užívatelia nakupujú a koľko eur mesačne minú. Zariadenia a preferované miesta pripojenia. Čas a činnosti využívané prostredníctvom internetu. Výsledky prieskumu.