Specifics of Marketing in the Pharmaceutical Industry in the 21st Century - Rehák, Róbert, 1984-
Základné dostupné teoretické a praktické znalosti pre analýzu marketingových problémov vo farmaceutickom priemysle. Špecifikácia, hlavné výhody a prekážky rozvoja marketingu vo farmácii. Návrhy a odporúčania, ktoré môžu zabezpečiť väčšiu efektivitu farmaceutických spoločností na trhu.