Finančná a environmentálna výkonnosť v odvetví hutníctva v globálnom meradle - Kravec, Michal, 1986-
Analýza procesu znižovania emisií skleníkových plynov v oceliarskom priemysle. Indikátor environmentálneho správania - vyprodukované emisie na tonu produkcie. Faktory ovplyvňujúce predikčné modely. Finančná výkonnosť v odvetví.