[Úvod do manažérskych teórií] - Hliboká, Lucia
Recenzia na publikáciu "Úvod do manažérskych teórií". Poskytuje prehľad poznatkov z oblasti manažmentu a ako skriptá a učebný text je určená primárne pre študentov vysokých škôl. Po obsahovej stránke publikácia neprináša nové prevratné poznatky, ktoré by sa už nevyskytovali v inej manažérskej literatúre, ale v relatívne obmedzenom rozsahu poskytuje študentom základné informácie z histórie vývoja manažérskych teórii.