Jednotný trh EÚ a bezpečnosť produktov a produkcie - Kollár, Vojtech
Bezpečnosť produktov a ochrana spotrebiteľov. Rýchly informačný systém Európskeho spoločenstva - RAPEX. Fungovanie systému. RASFF - rýchly výstražný systém pre potraviny a krmivá. Fungovanie systému. REACH - registrácia, evaluácia a autorizácia chemikálií.