Wirtschaftliches Eigenkapital und die Bedeutung für die Fremdkapitalfinanzierung - Ludwig, Sven
Analýza aktuálnych možností financovania európskych malých a stredných podnikov. Vlastný kapitál a hybridné formy financovania.