Ak bude nový model úspešný, sme pripravení ďalej rásť - Kvašňák, Lukáš
Rozhovor s riaditeľom automobilky PSA Peugeot Citroën Slovakia. Aké je postavenie trnavského závodu v rámci koncernu. Problém s naplnením výrobnej kapacity. Výroba nového modelu. Výroba áut v rovnakom segmente. Konkurencieschopnosť trnavského závodu. Príchod štvrtej automobilky na slovenský trh. Zvýšenie podielu lokálnych dodávateľov.