Medzinárodný vývoj a jeho vplyv na formovanie a funkcie ekonomickej diplomacie v menších krajinách - Boháč, Radomír
Stručná charakteristika historického vývoja ekonomickej diplomacie. Rozhodujúce geopolitické tendencie súčasného vývoja vo svetovej politike a ekonomike. Vplyv globalizácie na miesto a úlohy ekonomickej diplomacie. Piliere ekonomickej diplomacie menších krajín v meniacich sa medzinárodných podmienkach.