Diferencia v kontexte bezpečnostnej politiky Japonska - Borošová, Lucia
Bezpečnostná politika, faktory a zmeny, ktoré nastali v oblasti bezpečnostnej politiky Japonska. Vzťahy Japonska so Spojenými štátmi americkými, ako aj vplyv globalizácie, ktorý prispel k vzniku nových hrozieb a rizík.