Innovations and New Technology – What is Their Role in the Economy? - Braga, Denys
Inovácie sa stali dôležitou súčasťou modernej ekonomickej aktivity štátu. Efektívne a úspešné inovácie zohrávajú nevyhnutnú úlohu v konkurencieschopnosti štátu. Úloha inovácií v modernom hospodárstve.