Psychická záťaž a stres ako rizikové faktory zamestnávania pracovnej sily - migrantov z arabských krajín - Matkovčíková, Natália, 1982-
Prejavy psychickej záťaže a stresu u migrantov ako potenciálnej pracovnej sily. Dôsledky záťažových situácií prejavujúce sa v správaní migrantov.