Prečo multikulturalizmus zlyhal? - Dancáková, Ivana
Príčiny zlyhania rozdielnych konceptov multikulturalizmu aplikovaných vo vybraných krajinách západnej Európy s najvyšším počtom imigrantov, a to Spojenom kráľovstve, Francúzsku a Nemecku. Vývoj jednotlivých modelov a ich odlišnosti. Komparácia súvislostí medzi vybranými konceptmi a možné príčiny, ktoré viedli k zlyhaniu.