Global geotourism - an emerging form of sustainable tourism - Dowlling, Ross K.
Geoturizmus a jeho charakteristika. Geoturisti. Prípadové štúdie geoturizmu vo svete. Island - vulkány. Austrália - jaskyne. Malajsko - kras.