Interreligiosität im Kontext der Interkulturalität - Helmová, Milena, 1954-
Pojem interkulturalita a interreligiozita. Problematika vzájomného ovplyvňovania kultúr a vplyvu náboženstiev na konanie a správanie predstaviteľov kultúr.