Social tourism support in the Czech Republic - Kouřilová, Jana
Charakteristika sociálneho cestovného ruchu. Princípy a funkcie sociálneho cestovného ruchu. Implementácia sociálneho cestovného ruchu vo vybraných krajinách - Belgicko, Veľká Británia, Španielsko. Podpora sociálneho cestovného ruchu v Českej republike.