Interkultúrny aspekt v manažérskych funkciách - Galovská, Marcela
Interkultúrna rôznorodosť pracovníkov ovplyvňuje používanie metód a techník v manažérskych funkciách. Vplyv a odlišnosti používania manažérskych funkcií, spôsobené interkultúrnym aspektom v rámci podniku. Pozitíva a negatíva v dôsledku interkultúrneho aspektu.