Differentiation of the demand for the hunting tourism in the Czech Republic - Kroupová, Šárka
Charakteristika poľovníckeho cestovného ruchu. Atraktivita poľovníckeho cestovného ruchu. Štruktúra jednotlivých aktivít poľovníckeho cestovného ruchu. Segmentácia dopytu poľovníckeho cestového ruchu.