On the issue of growth and development within the context of tourism - Repík, Ondřej
Vývoj prístupov k rastu a rozvoju v cestovnom ruchu. Model zobrazujúci vzťah medzi cestovným ruchom a rozvojom. Cestovný ruch a teórie rozvoja. Teória závislosti. Ekonomický neoliberalizmus. Alternartívne teórie. Koncepcia udržateľného rozvoja. Cestovný ruch a teória rastu. Cestovný ruch a regionálny rozvoj.