A szociális vagy szolidáris gazdaság - a profitorientált gazdaság alternatívája - Pongrácz, Eva, 1971-
Nezamestnanosť, chudoba a sociálna exklúzia ako najvážnejšie problémy súčasnej spoločnosti. Sociálna alebo solidárna ekonomika ako možné vhodné riešenie tohto problému. Piliere sociálnej ekonomiky. Inštitúty sociálnej ekonomiky. Pomoc sociálne slabším občanom.