Aplikácia viacrozmernej analýzy pri skúmaní konkurenčných výhod v podnikoch SR - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Identifikácia konkurenčnej výhody tvoriacej jadro podnikateľskej stratégie v malých a stredných podnikoch na Slovensku ktoré boli počas svojej existencie vystavené meniacemu sa podnikateľskému prostrediu. Pri skúmaní konkurenčnej výhody autori vychádzajú z dvoch výskumov - z roku 2010 a z roku 2012, ktoré boli realizované na vzorke MSP v SR v rôznych priemyselných odvetviach prostredníctvom metódy VRIO.