Indikátory výkonnosti podnikovej informatiky v procese rozhodovania o outsourcingu IT - Mlynarovič, Vladimír
Rozhodovanie o outsourcingu IT pomocou kľúčových ukazovateľov výkonnosti (KPI). Objektom skúmania sú niektoré z kľúčových ukazovateľov výkonnosti v oblasti znižovania výdavkov na podnikovú informatiku. Príspevok si kladie za cieľ byť nápomocným pri rozhodovaní sa o investičnej stratégii IT z hľadiska spôsobu zabezpečenia IT zdrojov, či už formou insourcingu alebo outsourcingu.