Podpora najmenej rozvinutých okresov - Konečná Veverková, Ingrid
Ciele zákona č. 336/15 Z.z. o podpore najmenej rozvinutých okresov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý nadobudol účinnosť 15. decembra 2015.