Own risk and Solvency assessment 2014 - Kamenárová, Mária
Riadenie rizika metódou posúdenia solventnosti a vlastného rizika. ORSA - Own Risk and Solvency Assessment. Čo sa vykonáva v rámci ORSA a zákonné požiadavky tohto procesu. Úloha predstavenstva poisťovne v ORSA procese.