Všeobecný přenos daňové povinnosti a cash-flow veřejných rozpočtů České republiky - Kohoutková, Růžena
Vyčíslenie potenciálneho negatívneho dopadu na cash-flow verejných rozpočtov pri zavedení všeobecného prenosu daňovej povinnosti v Českej republike.