CRM – najvyužívanejší manažérsky nástroj pre rok 2015 - Németh, František
Moderné manažérske nástroje. Najvyužívanejším manažérskym nástrojom v roku 2015 podľa spoločnosti Bain & Company sa stalo Riadenie vzťahov so zákazníkmi – CRM. CRM a jeho význam.