Energetická bezpečnosť a klimatické zmeny vo Vietname - Kadvanová, Katarína
Analyzovanie dopadov jedného z prejavov klimatických zmien, sucha, na vietnamský sektor energetiky a zhodnotiť potenciálne možnosti nahradenia deficitu hydroenergie v kontexte energetickej bezpečnosti Vietnamu.