Vypolnenie celej Jevropejskogo Sojuza v oblasti klimata/energii v kontekste povyšenija energetičeskoj bezopasnosti - Gonda, Vladimír
Analýza a kritické hodnotenie cieľov Európskej únie v oblasti klimatických zmien a energetiky. Plnenie cieľov stratégie Európa 2020. Nová stratégia energetickej bezpečnosti. Miera využívania obnoviteľných zdrojov energie. Klimatická a energetická politika EÚ do roku 2030.