Critical analysis of the restrictiveness of the immigration and citizenship policies - Galanská, Nina
Migračná politika na Slovensku a bezpečnosť cudzincov v krajine. Inštitucionálny a právny rámec migračnej politiky na Slovensku. Vplyv reštrikčných opatrení na bezpečnosť.