Politické zmeny v Argentíne v roku 2015 - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Analýza argentínskych volieb v roku 2015. Za najväčšie problémy v krajine boli identifikované vysoká inflácia, nedostatočný hospodársky rast, stagnujúca ekonomika a vysoký deficit štátneho rozpočtu. Vnútorná politika a obnova finančných vzťahov so zahraničím respektíve reforiem smerujúcich k ekonomickému rastu.