Selected Problems of Competitiveness Measuring in Conditions of Globalization - Tokárová, Mária
Teoretické prístupy ku konkurencieschopnosti, analýza teoretických problémov. Spôsoby merania konkurencieschopnosti, konkrétne príklady merania konkurencieschopnosti krajín. Najznámejšie indexy merania konkurencieschopnosti.